10 bizarre manieren waarop laptops zijn gesloopt.

10 bizarre manieren waarop laptops zijn gesloopt.

6 Februari, 2020 14:52

 

Een laptop kapot maken is niet het leukste in de wereld, maar soms gebeurt het toch op komische wijze. In deze blog gaan we 10 situaties bespreken waarop laptops ooit kapot zijn gegaan. 

 Sorry schat, ik vroeg de laptop.

De CEO van het bedrijf MicroReplay genaamd Joseph Kouyoumjian sloeg zijn laptop kapot nadat deze een Word-document niet had opgeslagen. De koste voor de reparatie bedroegen zo'n $1000.

Facebook freakout.

Dit is een Facebook gerelateerd ongeluk. Er zit een meisje uit Amerika op Facebook te scrollen en komt een foto tegen van haar vriend die aan het zoenen is met een ander meisje. Vervolgens smijt zij haar Macbook van haar tafel, waardoor hij heel hard landt op de houten vloer. Dubbel ongeluk: reparatiekosten zo'n $500.

 

Cockpit crusher.

Tijdens het vliegen stelt een piloot zijn stoel goed. Door wat turbulentie schiet de computer door de cockpit, waardoor er schade van $800 ontstond.

In slaap vallen op je nieuwe Dell laptop.

Het is een keertje voorgekomen, dat iemand per ongeluk in slaap viel op zijn nieuwe laptop. Deze persoon werd de volgende ochtend wakker werd met een gebogen laptop. Gebruik je laptop dus niet als kussen. Berekende reparatiekosten waren zo'n $500.

Wanneer je 5 jaar oude kind zwaartekracht ontmoet

Dit is een geval wat vaker voorkomt. Geef je kinderen niet de kans om dichtbij dure elektronica te komen. Er woedt namelijk een strijd tussen kinderen en dure apparaten. Ze gooien ze soms zonder reden op te grond. Kosten lopen al snel op naar de $300.

Conclusie.

Er zijn duizenden manieren waarop jij je laptop kunt breken. Dit zijn maar een paar grappige voorbeelden. Kijk dus uit naar eventuele risco’s en houdt je dure apparatuur nieuw en functionerend. Als jij recentelijk iets dergelijks hebt meegemaakt, moet je je echt laptop laten repareren bij laptop reparatie Leeuwarden. Een aanrader!

 

 

< Wat zijn de voordelen van digitalisering van een archief? Een Ultimaker voor eigen gebruik aanschaffen >